Förbättrad användarupplevelse med vår nya plattform Wycore 3

Vårt användarvänliga, molnbaserade skrivbord som är lika kraftfullt som enkelt att använda och utan begränsningar för användarens behov av programvaror har nu blivit ännu bättre! Vi ger dig snabbare processer, bättre grafik, bättre ljud och förbättrad säkerhet.

 

Vår nya plattform bygger på den senaste versionen av Windows server som är snabbare och med bättre grafik. Google Chrome är standarswebbläsare och vi uppgraderar till Citrix mest avancerade teknik, Platinum Edition vilket bl.a. innebär möjlighet att bygga ut med extra grafikkort som klarar av programvaror för avancerad 3D-grafik och CAD-applikationer. Det betyder att behovet av kraftiga arbetsstationer försvinner och att licenser kan optimeras genom en betydligt bättre kontroll.

Microsoft Office365 är installerat som standard och inför lansering har plattformen testats grundligt och kvalitetssäkrats för att fungera optimalt med alla delar av Office365.  Bland annat så har vi byggt in en specialprogramvara som sköter den lokala mailprofilen somnu  håller samma hastighet mot Office365-Exchange som en lokalt installerad version. Skype4Business är även med som standard och ljudkommunikationen är optimerad för att kunna använda de lokala ljudenheterna på klienterna.

Hela nya plattformen är optimerat för Microsoft globala serverlösning Azure vilket gör det till en plattform för det gränslösa kontoret med extremt hög drifts- och informationssäkerhet. Nu kan vi erbjuda vår plattform världen över med optimal prestanda.

Några av de nya finesserna är att det finns en inbyggd mätare för uppkopplingsprestanda. Det betyder att alla användare får ett meddelande om deras hastighet på anslutningen till Wycore Desktop. På så sätt kan alla enkelt se om det är en svag anslutning som kan påverka prestandan.

Wycore 3 ger en perfekt övergång av vår Desktop mellan olika enheter och våra användare väljer själv vilken enhet eller plats de vill vara på. Det är vad vi kallar Digital Frihet!

Har du frågor kring vår nya plattform är du varmt välkommen att kontakta oss!

 

Recent Posts