Wycore Digital Aid – Circular digitalisation with love

En dator kan ge ett bättre liv
Vi är övertygade om att tillgång till den digitala världen och kunskapen runt denna främjar utveckling, gemenskap och förbättrade levnadsvillkor. Därför skapade vi Wycore Digital Aid, ett koncept för att tillhandahålla uppkoppling till nätet, datorer och digitala verktyg till barn och ungdomar i utvecklingsländer.

Kenneth Bergstedt från C.O.S. överlämnar datorer som skänkts av Wycore

I samband med att allt fler av våra kunder upptäcker fördelarna med att byta ut sina datorer mot Wycore Cloud Client kan de datorer som inte längre behövs komma till användning på till exempel skolor och barnhem i andra delar av världen. Där gör en dator stor skillnad.

Med Wycore Digital Aid samlar vi in och tar hand om de datorer som inte längre behövs här. Vi återställer och reparerar dem för att sedan se till att de blir ett verktyg för barn och ungdomar som annars inte hade haft tillgång till en dator eller uppkoppling.  Ett hållbart koncept som sprider mycket glädje och ger förutsättningar för ett bättre liv. Vi är mycket stolta över att, tillsammans med våra kunder kunna bidra med detta.

Läs mer om Wycore Digital Aid

Recent Posts