Wycore Digital Aid – digitalisation with love

En dator kan ge ett bättre liv!

Vi är övertygade om att tillgång till den digitala världenoch kunskapen runt denna främjar utveckling, gemenskap och förbättrade levnadsvillkor. Därför skapade vi Wycore Digital Aid, ett koncept för att tillhandahålla uppkoppling till nätet, datorer och digitala verktyg till barn och ungdomar i utvecklingsländer.

I samband med att allt fler av våra kunder upptäcker fördelarna med att byta ut sina datorer mot Wycore Cloud Client kan de datorer som inte längre behövs komma till användning på till exempel skolor och barnhem i andra delar av världen. Där gör en dator stor skillnad.

WYCORE DIGITAL AID

Med Wycore Digital Aid samlar vi in och tar hand om de datorer som inte längre behövs här. Vi återställer och reparerar dem för att sedan se till att de blir ett verktyg för barn och ungdomar som annars inte hade haft tillgång till en dator eller uppkoppling.  Ett hållbart koncept som sprider mycket glädje och ger förutsättningar för ett bättre liv. Vi är mycket stolta över att, tillsammans med våra kunder kunna bidra med detta.

vnfretag-2017

Som en del i vårt hållbarhetsarbete stödjer vi COS Foundation, ett svenskt barnhemsprojekt på Filippinerna www.cosfoundation.com

Vill du också bidra? Kontakta oss!

Ring 08-331200

Eller maila till digitalaid@wycore.com