Wycore lanserar ny molnplattform − bättre användarupplevelse och möjlighet till CAD

Förbättrad användarupplevelse och möjlighet att använda avancerad 3D-grafik och CAD-applikationer med Wycores nya plattform, som är baserad på den senaste versionen av Windows för servrar och Citrix mest avancerade teknik.

– Vår nya plattform är tekniskt briljant och skapar en generellt bättre och smidigare användarupplevelse, liksom möjliggör användning av mer kraftfulla applikationer så som CAD, säger John Lybäck, vd för Wycore.

Svenska Wycore som utvecklar och levererar molnbaserade skrivbord lanserar nu sin nya plattform Wycore 3. Den nya plattformen är baserad på den senaste versionen av Windows för servrar som är snabbare och med bättre grafik. Den är också uppgraderad med Citrix mest avancerade teknik, Platinum Edition, vilket innebär möjlighet för kunderna att bygga ut med extra grafikkort som klarar av programvaror för avancerad 3D-grafik och CAD-applikationer. Behovet av kraftiga arbetsstationer försvinner därmed och licenserna kan optimeras genom betydligt bättre kontroll.

Hela nya plattformen är dessutom optimerad för Microsoft globala serverlösning Azure. Detta skapar en plattform som ger total digital frihet för det gränslösa kontoret oavsett geografisk plats i världen, med en optimal prestanda och mycket hög drifts- och informationssäkerhet.

Microsoft Office365 är installerat som standard och plattformen har testats grundligt och kvalitetssäkrats för att fungera optimalt med alla delar av Office365. En specialprogramvara är också inbyggd för att sköta den lokala mailprofilen och som nu håller samma hastighet mot Office365-Exchange som en lokalt installerad version. Skype för företag är även med som standard och ljudkommunikationen är optimerad för att kunna använda de lokala ljudenheterna på klienterna.

En ny finess är också en inbyggd mätare för uppkopplingsprestanda. Det betyder att användaren får ett meddelande om deras hastighet på anslutningen till Wycores molnskrivbord, och man ser enkelt om det är en svag anslutning som kan påverka prestandan.

För mer information kontakta:
Martin Ågren, pressansvarig Wycore
martin.agren@wycore.com, 0707-83 55 01

Recent Posts