Wycore Desktop

Wycore Desktop är hela din dator över internet som du kan använda var du än är och från vilken enhet som helst. Allt ligger säkert på Wycores molnplattform i Sverige och du slipper krångliga VPN-uppkopplingar, logga istället enkelt in till ditt datorskrivbord genom vår mjukvara eller din webbläsare.

Vår molntjänst är en smidig och felfri IT-lösning där du får allt i ett. Det vill säga tillgång till allt du behöver, som alla filer och program du behöver använda – var du än är och från vilken enhet som helst. Och du betalar bara en månadsavgift som är baserad på det som du använder. Med Wycore Desktop slipper du dyra licensinvesteringar och behöver heller inte ha en kraftfull dator. Du vet att allt ligger säkert hos ett företag med personer som bryr sig om dig som kund och snabbt kan hjälpa dig vid behov.
Vi minimerar kraftigt behovet av support eftersom Wycore Desktop helt enkelt fungerar.

VÅRT ERBJUDANDE

Hela din dator var du än är

Logga in och få fram ditt egna datorskrivbord precis som du lämnade det, och få tillgång
till alla dina filer och program var du än är. Alla filer sparas i realtid, på företagets gemensamma
plats eller din egna.

Använd vilken enhet som helst

Du kan använda vilken enhet som helst − Mac, PC, iPad, Wycore Client eller till och med
mobiltelefonen.

Programvarorna överallt

Alla dina programvaror, vilka det än är, kan användas på vilken enhet som helst utan
att vara installerade.

Säkert och pålitligt

Wycore är byggd på bästa möjliga arkitektur placerad i datacenter i toppklass. Självklart med
högklassigt antivirus och vi gör dessutom automatiskt backup på all din data.

Endast en månadsavgift

Wycore Desktop är abonnemangsbaserad, vilket innebär en fast månadsavgift.

Effektiv support

Vår svenska support är effektiv och hjälpsam med snabba svarstider.

Wycore Manage – Kontrollpanel för administratörer

En eller flera administratörer på ert företag kan få tillgång till Wycore Manage för att administrera era användare.
I Wycore Manage kan ni enkelt själva skapa nya användare och bestämma vilka programvaror de ska ha. Om det är en användare som ska ha tillgång till ett skrivbord så väljer administratören det här och sedan vilken e-postadress som personen ska få. Därefter väljs vilka program som den nya användaren ska ha på sitt skrivbord.

Det går även bra att skapa grupper för olika rättigheter till kataloger och skrivare.

Alla förändringar sker direkt inne i systemet vilket innebär att väntetiderna för att skapa användare eller e-postadresser är borta. Administratörerna får full kontroll både över användare och vilka programvaror som tilldelas olika personer på företaget. Detta är ett ytterst effektivt verktyg för våra kunder som slipper kontakta någon för eventuella förändringar som rör dagliga verksamheten.

Wycore Director – Optimalt supportverktyg

Med Wycore Director kan vår eller er support ge obegränsade möjligheter att hjälpa till om det krånglar. Det går blixtsnabbt att söka efter användare och få upp alla programvaror som är startade. Direkt kan ni stänga ett program om det skulle krångla och det går även att logga ut hela användaren från sin session.

Behöver ni ge mer detaljerad support så går det utmärkt att genom ett klick koppla upp sig mot användarens skrivbord med full kontroll och se allt användaren ser.

Rena drömmen för supporten och användarna som får omedelbar hjälp.

director

Wycore Client – Helt underhållsfria datorer!

Då Wycore är helt fokuserade på att leverera den lösning som är den absolut bästa för våra kunder sett från ett långsiktigt produktionsperspektiv har vi tagit fram helt underhållsfria datorer som ansluter direkt in till vårt system. Vi kallar den modellen för Wycore Client.

De som företag som använder Wycore Client ökar sin produktivitet rejält. Klienterna kommer färdigkonfigurerade med vår speciella konfiguration och kan kopplas in i vilket nätverksuttag som helst, var som helst utan vidare installation. Med Wycore Client är det enkelt att t.ex. bygga upp en arbetsmiljö med roterande arbetsplatser eller en ”touch down-area” för medarbetare som inte är inne på kontoret så ofta.

Då klienterna är helt anonyma kan användarna nyttja vilken arbetsplats som helst, var som helst och aldrig behöva oroa sig över säkerheten. Då det är låsta klienter utan möjlighet att installera mjukvaror så ökar produktiviteten samtidigt med en kraftigt minskad stöldrisk. Klienterna drar dessutom betydligt mindre ström än en vanlig dator vilket förbättrar såväl miljön som ekonomin.

VÅRT ERBJUDANDE
VÅRT ERBJUDANDE

Office 365 Enterprise

Vi använder idag versionen E3 av Office som ger tillgång till några av marknadens bästa och mest effektiva programvaror. Samtliga licenser får, förutom på vårt Wycore Desktop, även installeras lokalt på upp till 4 andra enheter. Det betyder att ni även kan använda Officepaketet lokalt om ni någon gång är utom räckhåll för en internetanslutning. Ni kan även använda en licens till er hemdator t.ex.

Samtliga nedanstående programvaror ingår i versionen E3

Fungerar det att använda flera bildskärmar?

Wycore Desktop speglar funktionen från datorn. Så om den har flera skärmar så visas skrivbordet också på flera skärmar.

 

Kan jag använda min vanliga dator?

Ja, du kan använda vilken dator som helst som är uppkopplad till internet.

Fungerar min lokala skrivare?

Ja, när du loggar in så hämtas dina skrivare med in till Wycore Desktop och visas även där.